Denmark

Innovation, samarbejde, præstation

Fra T-33 Shooting Star til F-35 Lightning II samarbejder vi med det danske forsvarsministerium om en række afgørende forsvars- og sikkerhedsprogrammer.

At være i stand til at forsvare dig selv og dine allierede er afgørende. For fred. For stabilitet. For frihed og demokrati. Implementeringen af F-35 vil være det absolutte fokus for dansk forsvar i de kommende årtier.
Trine Bramsen
Dansk forsvarsminister

Styrkelse af Danmark indefra

Vores programmer bidrager ikke kun til dansk sikkerhed, de skaber muligheder for forretningsmæssige partnerskaber på tværs af dansk industri.

Vores samarbejde med Terma fortsætter med at vokse gennem en række partnerskaber, der fører til nye innovationer inden for teknologi, der har rødder i Danmark med anvendelse over hele verden. 

Lockheed Martin har støttet og samarbejdet med Weibel om en række vigtige forsvarsprogrammer.

Lockheed Martin samarbejder med GomSpace for at levere teknisk support, teknologioverførsel og teknisk træning inden for områderne cyber, fremdrift, proces og integration.

Da vores Sikorsky-virksomhed konstaterede et behov for en opdatering af et eksisterende supportværktøj til Field Service Representatives (FSR), vedligeholdelse og logistisk planlægning, henvendte de sig til BridgeIT.

Yderligere oplysninger   ___

Media Contacts:

John Neilson
john.neilson@lmco.com
(+44) 0 207 979 8075